Ce fetiţă frumoasă are Andra. Micuţa Eva creşte pe zi ce trece

28 septembrie 2015 21:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra (29 de ani) este o mămică extrem de fericită. De când şi-a îndeplinit visul şi a adus pe lume şi o fetiţă, artista având deja un băieţel, solista nu-şi mai încape în piele de fericire.

Andra a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie cu fiica ei, Eva Maria. Vedeta îşi ţine în braţe micuţa, în timp ce fetiţa doarme la pieptul ei.

''Momente care mă umplu de energie după o zi de muncă'', a scris artista în dreptul fotografiei.

Fanii i-au transmis Andrei mesaje emoţionante, în care i-au dezvăluit cât sunt de minunate amândouă: ''Eşti o mămică fericită'', ''Sunteţi minunate amândouă'', ''Ce frumoase sunteţi'', au fost doar câteva dintre mesajele internauţilor.

Andra a născut alături de familie

Andra a născut prin cezariană la o clinică privată din Capitală pe 23 iulie. Artista a trecut prin emoții mari, dar a avut familia aproape. Cătălin Măruţă a stat în permanenţă lângă ea la maternitate.

Se pare că micuța Eva Maria-Ioana este o mâncăcioasă. Imediat după ce Andra a născut, bebelușul a vrut lapte de la mămică. Artista a dezvăluit că fetița este foarte cuminte și le-a spus asistentelor de la clinică să nu îi dea supliment de lapte praf. Andra a născut o fetiță, exact cum își dorea. Cântăreața a spus în cadrul emisiunii „La Măruță” că: „Îţi mulţumesc că mi-ai îndeplinit visul. Îmi doream băiat şi fetiţă. Eşti de nota 20. Bravo, măi băiete, ai făcut-o şi pe asta! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a adus împreună“.

Mai multe