Ce fetiță veselă are Robert Turcescu! Cum se joacă jurnalistul cu ea

15 decembrie 2015 11:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Robert Turcescu (40 de ani), serios și războinic la televizor, se transformă într-un tătic vesel și jucăuș în fața fiicei sale. Jurnalistul a făcut public un filmuleț în care o face să râdă pe Vera, fetița sa de cinci luni. Dacă v-ați trezit mai greu în dimineața asta sau aveți o zi mai grea, cu siguranță imaginile de mai jos vă vor binedispune.

Toată aparența serioasă și încruntată a jurnalistului care taie și spânzură la televizor se face țăndări când Robert Turcescu ajunge în fața fiicei sale.

Ca orice tată de fată, Turcescu nu e foarte greu de cucerit. În plus, Vera este la vârsta la care sunetele noi o distrează teribil și își răsplătește tatăl cu un hohot de râs ori de câte ori jurnalistul rostește cuvântul magic: ”pa-pa-pa”.

Robert Turcescu a devenit tată pentru a doua oară pe 20 iulie. Soția sa, creatoarea de modă Oana Nuţu (26 de ani), a născut prin cezariană o fetiță de nota 10, la o clinică privată din Capitală. Vera a crescut frumos, pare să semene din ce în ce mai mult cu tatăl ei și este foarte veselă. Jurnalistul mai are o fată de 14 ani din prima căsătorie.

Mai multe