Ce fiţă pe Anamaria Prodan! Sexy-impresara a ţinut post cu fructe de mare EXCLUSIV

11 aprilie 2015 19:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan își petrece sărbătorile în paradisul din San Diego (Statele Unite ale Americii) alături de Laurențiu Reghecampf. Vedeta a mărturisit că a ținut post cu fructe de mare şi că ziua de Paște o petrece pe plajă alături de soț și prieteni.

Anamaria Prodan este plecată în America unde petrece o vacanță romantică alături de soțul său. „Ne bucurăm de soare, de prieteni, de peisaj. Este o vacanță minunată pe care o așteptam de doi ani. Am muncit atât eu cât și Laur foarte mult. Bebe este în țară, are școală”, a declarat Anamaria în exclusivitate pentru Click!.

Familia este cazată la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din San Diego, unde o noapte de hotel ajunge și la 1.000 de euro, cu jacuzzi în camera matrimonială, șampanie, pișcoturi.

Anamaria Prodan ne-a spus că nu-i este dor de carnea de miel. “Sunt la regim, nu vreau să ajung o balenă, să mă arate lumea cu degetul la plajă. Nu simt nevoia să mănânc friptură de miel, drob, pască, cozonac. Aici mă bucur de fructe de mare, marinate, la grătar. O minunăție, sunt foarte bune și nici nu îngrașă”, ne-a povestit Prodanca.

Cuplul se întoarce din vacanță imediat după sărbători. “Venim cu forțe proaspete și pregătiți de luptă”, a completat Anamaria Prodan.

Fructele de mare constituie o alternativă sănătoasă la meniul tradiţional de Paşte.

În magazinele alimentare româneşti puteţi găsi diverse sortimente de fructe de mare la preţuri bune. De exemplu, 500 de grame de inele de calamar pot costa începând cu 35,99 lei, carnea de scoici (250 de grame) – 34,99 de lei, iar creveţii decorticaţi prefierţi – 16,99 de lei la 250 de grame. Ofertele sunt disponibile online, pe piaţa românească.

Mai multe