Ce frumoasă a fost fiica Andreei Berecleanu la nuntă!

5 noiembrie 2016 19:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eva Zaharescu (15 ani)a fost o apariţie absolut superbă la nunta mamei sale, sâmbătă (5 noiembrie). Adolescenta a purtat o rochie lungă, de culoare albastru-închis, cu linii fluide. Ca să facă faţă vremii reci, fiica Andreei Berecleanu şi-a asortat ţinuta cu un sacou din catifea. La fel ca mama ei, Eva a optat pentru o coafură lejeră.

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios sâmbătă (5 noiembrie), la Biserica Kretzulescu din Bucureşti. Eva, fiica ştiristei şi a lui Andrei Zaharescu, a participat la fericitul eveniment şi a fost lăudată pentru frumuseţea ei.

Adolescenta a venit la cununia religoasă a mamei sale într-o ţinută elegantă, care i-a venit ca turnată. Accesoriul care a făcut diferenţa a fost o coroniţă care a transformat-o pe Eva într-o apariţie demnă de covorul roşu. Frumoasa adolescentă o moşteneşte la corp pe mama ei şi are o siluetă de model. 

Eva Zaharescu a atras atenţia tuturor cu apariţie ei. Deşi rochiţa cam lungă i-a dat bătăi de cap, adolescenta a făcut faţă ca o profesionistă. A venit la biserică neînsoţită şi şi-a croit drum printre jurnaliştii şi fotografii veniţi la eveniment. Într-o mână a ţinut lumânarea pentru nuntă, iar cu cealaltă a ridicat de rochie pentru a nu se împiedica în trenă. 

Mai multe