Ce frumoasă a fost Gabriela Prisăcariu în rochie de mireasă! Ținuta i-a conturat superb burtica de gravidă

15 mai 2021 18:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zi mare și extrem de specială pentru Dani Oțil și partenera lui, Gabriela, care au profitat din plin de timpul frumos de afară, dar și de ridicarea restricțiilor, pentru a-și uni cât mai rapid destinele.

Prezentatorul TV și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai, la nici două luni de când au anunțat că vor deveni părinți.

După ceremonia în care și-au unit destinele, cuplul a mutat petrecerea la restaurantul patronat chiar de Dani, iar printre invitați s-au numărat nume cunoscute din showbiz-ul autohton.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit

De la nunta lui Dani nu putea lipsi, bineînțeles, Răzvan, colegul său de la „Neața” și Ramona Olaru, asistenta TV a emisiunii.

Printre oaspeții cuplului de proaspăt însurăței s-au aflat și Roxana Ionescu și Mihai Bobonete, alături de soția lui.

În timpul petrecerii, colegii i-au pregătit lui Dani un filmuleț emoționant cu momentele de început ale cuplului, dar și cu momentul cererii în căsătorie.

Dani Oțil și Gabriela au oficiat și dansul mirilor, care a fost acompaniat de melodia „Perfect” a lui Ed Sheeran, pentru un plus de romantism.

Atmosfera petrecerii a fost întreținută și de Carmen Chindris și taraful Rutenilor, dar și de Diana Matei.

Gabriela a purtat o rochie semnată de Maria Lucia Hohan, lungă până în pământ, cu inserții transparente, care i-a conturat frumos burtica de gravidă și i-a accentuat și bustul prin intermediul unui decolteu amplu.

Mai multe