Ce frumoasă e fetița lui Teo Trandafir! Vedeta e topită după Maia

16 februarie 2017 20:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

O mai știți pe Maia, fetița pe care Teo Trandafir a adoptat-o? La doar 12 ani, fiica lui Teo este o scumpete de fată, iar vedeta nu mai poate de dragul ei. A arătat acest lucru la avanpremiera filmului animat „Balerina”.

Joi, 16 februarie, Teo Trandafir și-a adus fetița la anapremiera peliculei pentru care și-a împrumutat vocea pentru dublarea personajului Odette, o profesoară de dans. Maia a fost foarte încântată atunci când a aflat că mama ei își va împrumuta vocea pentru unul dintre personajele filmului.

La rândul ei, Teo este tare mândră de fiica ei care mai are puțin și o ajunge din urmă și a declarat că Maia este de altfel și cea mai bună prietenă a ei și că poate vorbi orice cu ea.

Nu este prima dată când Teo își exprimă public iubirea față de fiica sa. Ea a mai afirmat și în cadrul emisiunii sale că au o relație mamă-fiică foarte strânsă, iar faptul că a adoptat-o nu a fost niciodată un impediment. "A fi un copil adoptat înseamnă să fii un copil adorat și foarte dorit. Vreau să mă fac ce e mami, adică minunată", a declarat Maia în cadrul unei emisiuni.

Teo și Maia au o relație cu adevărat specială. Prezentatoarea Tv are toate motivele să fie mândră de fetița ei care învață bine la școală și au întotdeauna discuții deschise. Teo a mărturisit că nu a pedepsit-o decât o singură dată, când nu i-a mai vorbit: "Mă supăr când îmi ascunde lucruri, dar o face pentru a mă proteja, însă eu trebuie să știu. Cel mai rău am pedepsit-o când nu am vorbit cu ea. A făcut lac de lacrimi. A plâns în genunchi și îmi cerea să-i arunc măcar o privire."

În ceea ce privește filmul "Balerina", Teo a mărturisit că a fost foarte bucuroasă să-și împrumute vocea pentru dublarea personajului Odette: ,,În copilărie, mi-am dorit să devin astronom. După care mi-am dorit să devin cântăreaţă, după care mi-am dat seama că nu am talent şi atunci mi-am dorit să devin ceea ce am şi devenit, şi anume filolog. «Balerina» e visul oricărui copil, acela de a pleca de niciunde şi a ajunge undeva, acolo unde şi-a propus.” Alături de ea, la dublaj participă și Dana Rogoz și Dorian Popa.

Mai multe