Ce frumoasă e iubita secretă a lui Ovidiu Lipan Ţăndărică!

6 iunie 2018 18:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marea lui iubire a fost Corina Chiriac, însă nu a reuşit să aibă o relaţie de durată cu artista. De-atunci, celebrul Ovidiu Lipan Ţăndărică a devenit extrem de discret cu viaţa privată. Fotoreporterii Click! l-au surprins însă lângă o frumoasă blondă cu care se iubeşte în mare secret.

Artistul cu inima tânără sau toboşarul rebel- cam aşa ar putea fi descris celebrul muzician care face furori prin ţară şi prin lume cu Fanfara 10 Prăjini şi compoziţiile sale, în frunte cu piesa ”Margareta”. A făcut furori printre femei pe când cânta în trupa Phoenix, dar iată că nici acum nu s-a dezis de eticheta de cuceritor. 

Muzica şi iubirea îl ţin tânăr, cât despre partea sensibilă a vieţii sale intime, Ţăndărică a preferat discreţia, după ce a trecut printr-o mare dezamăgire. Dragostea vieţii sale a fost Corina Chiriac, s-au iubit ca doi nebuni timp de patru ani, şi a fost una dintre poveştile siropoase ale anilor ‘70. S-au despărţit, însă şi acum au regrete că nu au dus ”love story-ul”  mai departe. Dacă doamna muzicii româneşti este tot singură, iată că Ovidiu îşi îndulceşte zilele cu o doamnă blondă, lângă care pare să fie fericit şi liniştit.

Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute prin oraş, la cumpărături casnice, deşi după hainele pe care le purtau, ai fi zis că au ieşit să ia o gură de aer pe Coasta de Azur. El în alb, cămaşă şi pantaloni de in, bascheţi în aceeaşi cromatică, iar domniţa toată în negru: rochiţă spartă pe laterale, pantofi sport, şapcă şi accesorii asortate. Au plecat de-acasă cu decapotabila, apoi s-au oprit la o măcelărie cunoscută pentru produsele proaspete. Au stat zece minute şi au ieşit cu două pungi pline, pe care, bineînţeles, le-a cărat galantul Ţăndărică. Iubita a vrut să intre şi într-un magazin de haine, aşa că artistul a intrat cu pungile după dânsa.

După toată promenada aceasta, au luat drumul spre casa din nordul Capitalei, unde locuieşte Ţăndărică. Abia la intrarea în bloc şi-au dat de gol relaţia pe care o au, căci bateristul s-a apropiat de ea şi a luat-o de mână. Îndrăgostiţii au urcat în apartament şi s-au pus pe…gătit! Normal. Contactat telefonic, Ţăndărică s-a fâstâcit ca un adolescent când a fost întrebat despre femeia cu care-şi împarte zilele. ”Nu vreau să vorbesc prea mult despre viaţa mea. Mă bucur de viaţă şi de tot ce e frumos. De ceva timp, am o relaţie cu o femeie superbă, cu care mă plimb, citesc şi îi gătesc. După cum ştiţi, mie îmi place enorm să-mi petrec timpul în bucătărie, aşa că o surprind de fiecare dată cu ceva bun”, a povestit Ovidiu Lipan Ţăndărică pentru Click! 

Nu a  fost căsătorit, dar are un băiat

Cu o activitate de cinci decenii și 65 de ani vârsta din buletin, Ovidiu Lipan Țăndărică este un exemplu de ținută pentru vârsta lui.”Am o energie care mă propulsează în viitor. Mă învârt printre tineri şi asta contează enorm”, spunea odinioară într-un interviu, pentru Click!. Celebrul artist nu a fost căsătorit niciodată, însă are un băiat pe nume Alexander, în vârstă de 28 de ani. Pe mama băiatului său, Alexander, a cunoscut-o pe când avea 35 de ani, însă s-au despărţit din cauza profesiilor. Ea, scriitoare, a rămas în Germania, cu fiul lor, iar Ţăndărică s-a întors în România.

Mai multe