Ce frumoasă e Laura Cosoi fără machiaj! Și-a serbat ziua de naștere în Seychelles

3 ianuarie 2018 9:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se anunță un an plin de surprize ș fericire pentru Laura Cosoi. Începutul lui 2018 a prins-o într-o vacanță de lux în Dubai și în Insulele Seychelles. Vedeta se răsfață și se simte în largul ei, astfel că poate renunța fără griji la machiaj. Soțul o iubește oricum, dar chiar și nearanjată, Laura Cosoi tot arată fermecător.

Frumoasa blondină și-a petrecut Revelionul peste hotare, iar ziua de naștere (2 ianuarie) a apucat-o tot în străinătate, mai exact, în paradisul tropical din Insulele Seychelles. Nici nu se putea un cadou mai frumos de atât.

„Dragilor, nu am primit niciodată atât de multe mesaje emoționante. Vă mulțumesc din suflet ca vă gândiți la noi și că ne acoperiți cu grija și energia voastră! Suntem copleșiți și fericiți! Mulțumim”, a scris pe Facebook, în semn de recunoștință, Laura Cosoi.

Tot acum, la început de an, ea a făcut și marele anunț: ea și Cosmin Corticăpean aștepată venirea pe lume a unui bebeluș: „Așteptăm o fetiță în viața noastră! Aceștia suntem noi, viitorii părinți, binecuvântați, emoționați și foarte fericiți! Am ales să vă împărtășim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi”.

Mai multe