Ce frumoase au fost domnişoarele de onoare ale Andei Adam!

8 iunie 2015 9:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anda Adam s-a ocupat în cel mai mic detaliu de cel mai important eveniment din viaţa ei, nunta cu Sorin Andrei. Solista a vrut o ceremonie în aer liber, două rochii de mireasă şi domnişoare de onoare care să arate trăsnet. Toate dorinţele i s-au îndeplinit, iar fetele care i-au ţinut trena au fost admirate îndelung toată seara.

Două blonde şi două brunete! Anda Adam a ales cele mai frumoase domnişoare de onaore pentru nunta ei. De la marele eveniment nu putea lipsi Roxana Vancea, fosta vecină de la "Neatza", cea mai bună prietenă a solistei, care şi-a etalat ultimul tatuaj prin despricătura rochiei pe care a îmbrăcat-o la nuntă. Iubita lui Dorian Poapa, Claudia Iosif a fost şi ea domnişoară de onoare, bruneta şi iubitul ei fiind apropiaţi cuplului de miri.

Cântăreaţa Xonia a acceptat cu plăcere rolul în care a "distribuit-o" Anda Adam şi a strălucit la propriu într-o ţinută argintie. Cea de-a patra fată care a fost numită de artistă domnişoară de onoare se numeşte Mihaela Pârvulescu. Tânăra este cunoscută în cercurile înalte din Capitală după ce a apărut la braţul mai multor bărbaţi cu bani. Blonda este nimeni alta decât fosta iubotă a lui Gabi Bădălău. Ea s-a făcut imediat remarcată şi la nunta cântăreţei. Blonda a venit la ceremonia de la Snagov la volanul unui Bentley, maşină pe care ar fi primit-o cadou de la părinţii ei cu o situaţie materială foarte bună.  

Cele patru fete au purtat rochii lungi, cu trenă, care le-au venit ca turnate. Anda Adam a fost mândră, de aleregerea pe care a făcut-o şi care s-a dovedit a fi una extrem de inspirată, căci tinerele cu dimensiuni de fotomodele au făcut senzaţie alături de mireasă.

Mai multe