Ce frumoși au fost Florin Ristei și iubita lui, Naomi, la nunta lui Dani Oțil. Indiciul care arată o posibilă logodnă

16 mai 2021 19:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman, s-au numărat printre invitații petrecerii de nuntă a cuplului format din Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, cei doi bifând o apariție surprinzătoare la eveniment.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de luni bune, după ce s-au cunoscut la „X Factor”, aceasta din urmă fiind concurenta show-ului, iar artistul fiind unul dintre jurații emisiunii.

S-au logodit Florin Ristei și Naomi Hedman?

Cei doi au avut o apariție surprinzătoare la nunta colegului lor, Dani Oțil, cu Gabriela Prisăcariu, după ce, în urma pozelor de cuplu pe care aceștia le-au făcut, a ieșit la iveală un detaliu care duce cu gândul la o altă nuntă..în viitorul apropiat.

Nu știm dacă Naomi a prins buchetul miresei la petrecere, însă inelul spectaculos de pe degetul ei inelar ar putea însemna că Ristei a făcut marele pas și că cei doi s-au logodit, în secret.

Cei doi sunt împreună din octombrie 2020 și la fiecare eveniment se afișează numai unul în compania celuilalt. De la nuntă, Florin Ristei a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care își ține iubita în brațe și o mușcă de mână. 

Admiratorii lor au remarcat însă imediat că pe mâna lui Naomi se află un inel, pe degetul „cu pricina”, și s-au grăbit să întrebe dacă cei doi s-au logodit. „Acesta este inelul?”, „Inelul de logodnă… Felicitări” au fost câteva dintre comentariile pe care admiratorii lor le-au lăsat în dreptul postării recente a artistului. Cu toate acestea, niciunul dintre artiști nu a dat curs întrebărilor internauților.

Mai multe