Ce frumuseţe de femeie e amanta lui Bebe Cotimanis!

12 februarie 2018 16:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

De câteva luni, Constantin (Bebe) Cotimanis se iubește cu o colegă de scenă, vestea fiind un şoc pentru cei care îl ştiau fericit cu soţia Florina Mărcuţă. Iulia Dumitru este femeia care i-a pus inima pe jar și pentru care actorul s-ar fi mutat deja Pitești, după ce a găsit o casă, cu chirie.

Vestea că soțul ei are o amantă a distrus-o pe Florina Mărcuță, femeia cu care Bebe Cotimanis s-a însurat în 2014, după 15 ani de relaţie. Se pare că relația extraconjugală nu este de ieri, de azi, ci s-a închegat în urmă cu câteva luni, însă soția celebrului actor nu se poate împăca cu faptul că tatăl copilului ei a părăsit căminul conjugal.

Femeia după care i s-au aprins călcâiele lui Bebe Cotimanis este actrița Iulia Dumitru, care joacă la Teatrul “Alexandru Davilla” din Piteşti, fiind una dintre actrițele care și-a păstrat frumusețea nealterată în ciuda trecerii timpului. Deși are o fiică de 29 de ani, şi ea actriţă, Iulia Dumitru arată ca o păpuşă cu ochi albaștri și plete blonde. Şi la corp arată foarte bine şi nu se ferește să poarte pantaloni scurți sau tricouri decoltate. Probabil cu aceste atuuri fizice l-a cucerit Iulia pe Bebe Cotimanis. Iulia Dumitru este extrem de apreciată pe contul ei de Facebook, iar admiratorii o laudă şi pentru frumusețea, nu doar pentru talentul ei. 

Mai multe