Ce frumuşică e fiica lui Gabi Balint!

20 septembrie 2014 20:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabi Balint a renunţat o perioadă la antrenorat, fiind acum analist la postul Digisport. Pentru că are suficient de mult timp liber, fostul mare fotbalist n-o scapă din ochi pe Denisa, fata de 15 ani pe care o are din căsnicia cu Cătălina, prima lui nevastă, de care a divorţat în 2004.

Gabi Blaint şi Denisa au o relaţie extreme de strânsă. Apropiaţii lor povestesc că fata nu face niciun pas fără aprobarea tatălui ei, chiar dacă, uneori, acesta este dur cu puştoaica de 15 ani, absolventă a “International British School” din Bucureşti. 

Pentru că fotbalul îi ocupă acum antrenorului doar o mică parte a programului, fiind, în prezent, fără echipă, Gabi şi-a organizat timpul astfel încât să stea cât mai mult alături de fiică. Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute la Mall-ul din Băneasa.

Ca doi buni prieteni, ei au hoinărit prin magazine, însă n-au rezistat prea mult. Au intrat apoi într-un hipermarket de unde şi-au luat alimente, iar destinaţia finală a fost o cafenea de la intrarea centrului comercial. N-au avut chef să savureze cafelele acolo, la terasă, ci le-au luat la pachet. Apoi, s-au dus glonţ către maşină şi au plecat în viteză spre central oraşului.  Denisa nu este singuruil copil al lui Balint. Fostul atacant mai are o fată, Roa Lorelai Andreea (2 ani), născută din relaţia cu Raluca Petrică.

Mai multe