Ce graviduță sexy e Alina Sorescu! Câte kilograme a luat în 6 luni

12 februarie 2016 11:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Sorescu este o gravidă de nota 10. Însărcinată în luna a șasea cu cel de-al doilea copil, vedeta pare să țină kilogramele sub control, iar chipul îi strălucește de fericire. Alina i-a fost alături soțului ei la evenimentul de lansare a colecției ”Toys and tales” joi, 11 februarie.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat în noiembrie 2015 că vor deveni părinți pentru a doua oară în primăvara acestui an. Chiar în preajma Crăciunului, cei doi au aflat că vor avea tot o fetiță, o surioară pentru micuța Carolina, care a împlinit doi ani în ianuarie.

Alina a lăsat în urmă primele luni de sarcină, când grețurile i-au dat ceva bătăi de cap, iar acum afișează strălucirea specifică femeilor care traversează cel de-al doilea trimestru. Pe tocuri, cu o rochie în dungi puțin deasupra genunchilor, care îi contura frumos burtica, Alina i-a fost alături lui Alexandru Ciucu la evenimentul de lansare a colecției ”Toys and Tales” joi, 12 februarie.

”Am o sarcină foarte ușoară, care-mi permite să fiu activă”, a mărturisit Alina Sorescu pentru Click! Artista a recunoscut că a luat până acum 8 kilograme în greutate.

Mai multe