Ce greutăți a întâmpinat Laura Cosoi după ce a născut: «Am intrat în alertă»

29 iulie 2018 10:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Cosoi a avut parte de câteva momente critice după ce visul ei cel mai mare, de a deveni mămică, a devenit realitate. Imediat cum Laura Cosoi a născut, dificultățile au apărut, iar vedeta a trebuit să înfrunte orice pentru a-și alăpta fiica.

Actrița a devenit mamă luni, 11 iunie, iar vedeta i-a pus numele Rita fiicei sale. Actrița în vârstă de 36 de ani a muncit non stop încă de când a aflat că va aduce pe lume un copil. Laura Cosoi a pregătit spectacole, proiecte noi, un serial și o carte, toate acestea au fost realizate pe parcursul întregii sarcini. 

„Eu am avut norocul ca Rita să se adaptaze imediat cu hrănitul la sân, încă din maternitate. Însă, așa cum ți-am povestit, în a doua noapte după ce am ajuns acasă, a plâns destul de mult. Am intrat puțin în alertă, recunosc, pentru că știam că ea nu plânge fără motiv. Neonatologul ne-a lămurit că plânge pentru că nu e sătulă și ne-a recomandat o formulă de lapte cu care să îi completăm mesele. Asta după ce am constatat că a mai scăzut în greutate (știm că e normal să scadă în greutate câteva sute de grame, dar trebuie să se și oprească) de la externarea din maternitate, lucru deloc bun. Bineînțeles că și nouă ne-a fost frică să nu refuze apoi sânul, însă Rita a fost destul de înțeleaptă”, a povestit Laura Cosoi pe blogul personal.

Ce relație are Laura Cosoi cu soțul ei

Laura Cosoi a recunoscut că ea şi soţul său au o relație foarte apropiată și el știe exact cum să o răsfețe. „Am nevoie de răsfăț și Cosmin mă răsfață. E un om bun și cald, e foarte potrivit pentru mine. El știe când sunt aglomerată și are grijă. Dar mă răsfață în general, nu numai când am eu proiecte solicitante. Pregătește micul dejun, mi-aduce cafeaua (...) Nu plec foarte des prin țară, dar el înțelege de fiecare dată, e ok cu asta. Își pune și el călătoriile de afaceri atunci când eu sunt plecată și nu e ca și cum ar sta acasă și m-ar aștepta pe mine. Când simțim că nu am petrecut suficient timp împreună vine și el cu mine”, declara Laura Cosoi la sfârșitul anului trecut.

Mai multe