Ce haioşi sunt oamenii de zăpadă ai vedetelor!

8 ianuarie 2016 0:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

În curţile vedetelor au răsărit oameni de zăpadă desprinşi parcă din desene animate. Nu s-au lăsat mai prejos nici cei care se află în ţări exotice şi care au avut la dispoziţie nisip în loc de omăt.

Ingenioasă-foc a fost solista Elena Gheorghe (30 de ani), care s-a lăudat pe reţelele de socializare cu o frumuseţe de om de zăpadă, creat după chipul şi asemănarea lui Olaf, celebrul personaj din filmul de animaţie „Frozen”. Ca doi copii s-au bucurat de iarnă şi soţii Gabriela Cristea (41 de ani) şi Tavi Clonda, care după o bulgăreală în curtea casei lor s-au apucat şi de construit. Le-a ieşit un om de zăpadă uriaş, căruia i-au pus o pălărie fistichie, de damă, pentru a fi şi mai simpatic. Pepe (36 de ani), în schimb, a găsit o pălărie aurie pentru omul său zăpadă. 

De departe, cei mai haioşi sunt, culmea, “oamenii de zăpadă” din nisip, făcuţi în colţuri diferite ale planetei de familiile Zenga şi Chivu. Raluca şi Walter au petrecut Sărbătorile în Dubai, acolo unde locuiesc de ani buni, iar Adelina şi Cristi Chivu, alături de micuţele Natalia şi Anastasia, se bucură de o vacanţă în exotica Thailanda.  

Mai multe