Ce i-a replicat Delia unui fan care i-a spus că e bătrână

13 ianuarie 2018 19:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Delia Matache (35 ani) se află în vacanţă în Maldive alături de soţul ei, dar chiar şi acolo, primeşte mesaje care o înfurie. Recent, unul dintre prietenii ei virtuali i-a lăsat un comentariu la o fotografie publicată de vedetă, care a făcut-o să explodeze pe Instagram.

Artista primeşte des replici răutăcioase sau jigniotoare, la care, deseori, alege să răspundă pe un ton ironic. Suprinsă într-o fotografie de pe celebra plajă, Delia a primit o remarcă privitor la faptul că imbătrâneşte, iar ea i-a explicat că este ceva firesc.“Se vede că eşti bătrână. Nu te mai machia. E doar un sfat. Te pup”, i-a scris unul dintre aceştia pe Instagram, printre alte comentarii mai acide.

Artista le-a răspuns mai multor prieteni virtuali care i-au comentat, fără răutate, că acesta este cursul vieţii şi că, le doreşte şi lor să ajungă la această vârstă.„Păi şi dacă eşti bătrână nu te mai dai cu rimel, cu ruj? Gata? S-a terminat viaţa? Copilaş drăgălaş, bătrâneţea e un proces absolut firesc. Îţi doresc să o apuci”, i-a răspuns Delia.

Mai multe