Ce-i mai prieşte divorţul fostului soţ al Elenei Băsescu!

21 octombrie 2016 22:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fost soţ, fost ginere de preşedinte, fost familist preocupat de copii. În prezent, un burlac care are oricând liber la distracţii cu băieţii. Bogdan Ionescu, bărbatul care a fost căsătorit până în urmă cu o lună cu Elena Băsescu, se bucură din plin de statutul de burlac.

Nu mai plimbă copiii, cum o făcea astă-vară, ci plimbă paharele de vin roşu! Syda, aşa cum este cunoscut fostul soţ al Elenei Băsescu, a fost surprins, în urmă cu câteva seri, de fotoreporterii Click! la o băută cu băieţii. Bogdan şi gaşca, formată din vreo zece persoane, s-au relaxat în buricul Bucureştiului, în zona Floreasca.

Şi cu ce te încălzeşti mai bine când e frig şi e trecut de ora 22 dacă nu cu nişte vin roşu? Mai ciudat e faptul că băieţi n-au stat într-un loc, la masă, să savureze licoarea şi să-şi poveastească ultimele aventuri. Ei au preferat să facă „naveta” între un restaurant şi o vinărie din zonă, de unde  se „aprovizionau” cu vin roşu, într-un pahar elegant, cu picior.

Apoi, plecau lejer „la plimbare”. Bogdan părea cât se poate de relaxat, semn că s-a resemnat cu faptul că Elena Băsescu şi cei doi copii pe care-i au împreună nu mai locuiesc cu el. Ba mai mult, a descoperit şi partea frumoasă a divorţului: libertatea de a ieşi oricând în oraş şi de a sta câteva ore bune, fără să dea explicaţii. Încălzit bine şi relaxat, tânărul s-a urcat la volanului Mercedesului său de circa 100.000 de euro şi a demarat în trombă. Nu prea a ţinut cont nici că e roşu la semafor, nici că la câţiva metri se afla o maşină de jandarmi, semn că vinul i-a dat ceva ”curaj”.

Oficial, EBa şi Syda şi-au anunţat despărţirea la începutul lunii septembrie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi şi-au petrecut aproape toată vara la mare, împreună cu copiii, pozând într-o familie fericită. Ca din senin, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a anunţat pe Facebook că drumurile lor se despart.

Divorţ după patru ani

Elena Băsescu (36 de ani) şi Bogdan Ionescu (37 de ani) şi-au jurat credinţă în septembrie 2012, după aproape trei ani de relaţie. Deşi au împreună doi copii, pe Sofia Anais (3 ani) şi pe Traian (2 ani), ei au decis să-şi  încheie mariajul la fix patru ani de când l-au început.

Şi-au dorit ca totul să fie discret, la notar, aşa că au făcut doar un scurt anunţ pe Facebook. EBa s-a mutat împreună cu copiii la complexul Stejarii.

Mai multe