Ce îl nemulțumește pe Dinu Maxer la soția lui. Sacrificiile pe care le face Deea

14 august 2018 22:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deea Maxer se bucură de o vacanță prelungită la mare, pe litoralul românesc, acolo unde împreună cu soțul ei și băiețelul lor îi încântă pe turiștii prezenți, cu concerte și show-uri de dans. Invitată în cadrul unei emisiuni realizate Deea a mărturisit faptul că de ceva vreme a decis să țină o dietă destul de strictă, din cauza faptului că fiind la mare și afișându-se mereu în costum de baie, Dinu, soțul ei, i-a reproșat că s-a îngrășat. De asemenea, vedeta a susținut că a primit și câteva mesaje venite din partea admiratorilor ei, care o întrebau dacă nu cumva este însărcinată.

Astfel, după bănuielile nefondate ale fanilor ei, care nu puteau decât să sugereze faptul că s-a îngrășat, și după reproșurile lui Dinu, care o ironiza spunându-i că s-a „pufoșit”, Deea a decis să se apuce să dea jos kilogramele nedorite. În cadru emisiunii „Star Matinal e pe Val”, aceasta a dezvăluit rețeta secretă care a ajutat-o să slăbească câteva kilograme într-un timp record. Deea Maxer și-a schimbat radical regimul alimentar și așteaptă nerăbdătoare rezultatele, care vin greu dar sigur, după multe zile de „chin”, în care vedeta a mărturisit că nu mănâncă mare lucru. 

Iată dieta care a ajutat-o pe Deea să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat! „Am slăbit 6 kilograme. Nu mănânc decât un shake proteic cu lapte de migdale dimineața. Prânzul constă într-o supă și o salată și pepene seara, dacă mai apuc și dansez în fiecare seară. Am vrut să slăbesc, pentru că am un soț care îmi spunea că m-am pufoșit, ăsta era reproșul lui. Am primit și întrebări de la fani dacă sunt însărcinată. Am încercat să îmi ascund vergeturile de pe burtă în timpul show-urilor, dar am zis că nu e cazul, pentru că toată lumea știe că sunt mămică”, a declarat Deea Maxer, pentru sursa anterior menționată. Familia Maxer se va bucura de soare și de nisip în continuare, anunțându-și plecarea spre casă abia în luna septembrie. Cei trei se află la mare încă din luna iunie. 

Mai multe