Ce intrebare intimă i-a pus Smiley lui Feli Donose când ea a decis să-şi taie stomacul

14 iulie 2017 10:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Puţine persoane au ştiut de intenţia lui Feli Donose de a-şi micşora stomacul chirurgical. Deşi poate prietenii au înspăimântat-o cu tot felul de întrebări, artista nu a dat înapoi şi a intrat sigură pe ea în sala de operaţii. La mai bine de jumătate de an de la intervenţie, artista şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre toate temerile ei legate de acest subiect.

Feli Donose (31 de ani) a luptat ani la rând cu greutatea, iar de curând a reuşit să scape de kilogramele în plus şi să arate aşă cum şi-a dorit mereu. Artista a fost a Florentinei Fântânaru, la “Dincolo de aparenţe”, emisiune ce va fi difuzată duminică de la ora 13.00, la Antena Stars, unde va vorbi despre schimbarea majoră din viaţa ei, care i-a redat liniştea şi somnul. Cântăreaţa a dezvăluit că au fost puţine persoanele cărora le-a spus despre ce vrea să facă, iar printre ele s-a aflat şi Smiley, bunul său prieten.

“Mama n-a ştiut nimic de operaţie. A aflat după aproape o jumătate de an, de Crăciun, când am fost acasă. Lângă mine au fost Cătălina, prietena mea, Irina, Smiley, mama lui Smiley, oamenii de la studio. Smiley n-a fost de acord la început. «Tu poţi să mai faci copii după? Interesează-te foarte mult, trebuie să te documentezi!», mi-a spus. Nu am vrut să ştie mama, cred că înnebunea!”, a spus Feli Donose.

Artista cântărea 101 kilograme, dar după ce şi-a tăiat stomacul a ajuns să dea jos în timp record 40 de kilograme.

Mai multe