Ce întrebări a pus Oana Zăvoranu la pomana Marioarei

22 octombrie 2015 0:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a chemat oamenii miercuri (21 octombrie) la casa din Afumaţi a Marioarei, pentru a dona bunuri în valoare de 100.000 ale mamei sale. Femeile venite să ia genţi, haine şi blănuri s-au călcat în picioare pentru a pune mâna pe obiectele de lux ale femeii, însă au avut o cerinţă de îndeplinit.

Oana a vrut ca cei veniţi să primească donaţii să treacă un test. În imaginile surprinse în casa Marioarei, în timp ce mai multe femei săpau în lucrurile acesteia, pentru a alege ceva, Oana a decis că trebuie să le dea un mic test. Ea le-a întrebat "În ce an m-am împăcat cu Marioara?" sau "Ce culoare aveau ochii mamei mele?". 

Mai multe întrebări, şase-şapte, legate de istoria celor două, au fost strânse într-un chestionar. Persoanele care au dat răspunsul corect pentru toate au primit un obiect din zona cu blănuri şi obiecte de mare valoare.

Peste o sută de persoane au stat la poarta vilei din Afumaţi ca să primească ceva

Timp de patru ore, ea a împărţit tot felul de obiecte de lux din casa Marioarei, iar oamenii au venit din toată ţara pentru a pune mână pe ceva. Oamenii veniţi au putut alege câteva trei obiecte vestimentare, în timp ce Oana le ghida printre umeraşele înşirate ca la mall. 

Mai multe