Ce invitat surpriză a avut Delia la ziua ei de naştere!

7 februarie 2017 15:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tot mai multe par să fie conjuncturile în care Delia şi o celebră ştiristă de la noi dau nas în nas, semn că nu se întâmplă acest lucru accidental! Luni noapte a fost una dintre dăţile în care cântăreaţa a avut o altfel de întâlnire decât în studioul de la radio, cu însăşi Andreea Esca. Cele două s-au distrat împreună pe ringul de dans al unui club din Centrul Vechi, administrat de Răzvan Munteanu, soţul solistei.

Ce şanse ar fi fost ca Andreea Esca să o asculte pe Delia la un concert în Franţa? S-a mirat şi ştirista când a fost anunţată de soţul artistei că Delia a noastră are concert în vara lui 2015 la Sant Tropez. Atunci cele două vedete s-au fotografiat împreună, ca mai apoi, prezentatoarea Pro Tv să mai meargă într-o destinaţie încercată tot de cântăreaţă. Vara trecută, ştirista şi fiul său, Aris, au plecat împreună într-o escapadă exotică în Oman, în resortul unde a stat Delia.

Ştirista a recunoscut că a ales destinaţia din recomandările lui Răzvan Munteanu. Luni seara, Andreea Esca a nimerit direct în Centrul Vechi, într-un club populat de adolescenţi şi patronat de acelaşi soţ al Deliei. Esca nu a venit cu mâna goală, ci cu un cadou special pentru artista care a împlinit azi 34 de ani.  "La mulţi ani fericiţi!", i-a transmis prezentatoarea artistei alături de o fotografie în care cele două apar extrem de zâmbitoare. 

Mai multe