Ce își dorește Amalia Enache de ziua ei. Nu vrea cadouri și nici flori

18 iunie 2016 22:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

În 19 iunie, Amalia Enache, simpatica prezentatoare a Știrilor PRO TV împlinește 39 de ani. Este mai fericită ca oricând, căci în pântece poartă o fetiță pe care și-a dorit-o mai mult decât luna de pe cer și pe care o va boteza Alma, un nume cu mare însemnătate pentru ea.

Deși de ziua sa ar putea cere orice cadou, Amalia a hotărât să dăruiască, nu să primească, ghidându-se după principiul "dar din dar se face Rai". Pentru a-i bucura pe cei nenorocoși, pe cei de la Hospice Casa Speranței, jurnalista a făcut un anunț neașteptat: a renunțat la orice fel de cadouri sau dorințe, doar pentru împlinirea uneia singure.

"Anul acesta îmi donez ziua de naștere, care e în 19 iunie. Îi invit pe toți prietenii mei să transforme orice floare ar fi avut de gând să-mi dăruiască, în grija pentru un om în nevoie, îngrijit de Hospice Casa Speranței. Vă mulțumesc din suflet!", a fost mesajul Amaliei de pe pagina ei de Facebook. Deși spera să strângă 600 de lei, anunțul ei a adunat deja 1635 de lei, dar așteptările sunt încă mari, căci ziua viitoarei mămici nu a sosit încă.

Mai multe