Ce iubit atent are Vica Blochina!

27 decembrie 2015 21:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

După mult-mediatizatul scandal cu fostul selecţioner Victor Piţurcă, Vica Blochina a decis că e mai bine ca relaţiile ei amoroase să nu mai facă deliciul presei şi fanilor, aşa că şi-a ţinut iubitul departe de ochii curioşilor. N-a reuşit însă să ”dribleze” vigilenţa fotoreporterilor Click!, care au surprins imagini exclusive cu partenerul Vicăi.

Vica Blochina s-a iubit aproape 20 de ani cu Victor Piţurcă, cu care un fiu, Edan, în vârstă de opt ani. După perioada în care s-a războit cu antrenorul prin tribunale pentru recunoaşterea copilului, blondina a încercat să nu mai facă din viaţa sa personală subiecte de presă. S-a axat pe jobul din televiziune, emisiunea zilnică de la PRO TV preocupând-o cel mai mult. Asta nu înseamnă că vedeta nu şi-a văzut liniştită de viaţa personală.

Din contră! Îi merge perfect pe plan amoros, iar fotoreporterii Click! au reuşit să surprindă imagini care dovedesc acest lucru. Vica se iubeşte de câteva luni cu un bărbat arătos, care nu ştie ce să mai facă pentru a-i fi pe plac. De meserie arhitect, iubitul fostei dansatoare este mereu la dispoziţia ei, iar zilele trecute acest lucru a fost evident şi pentru fotoreporterii care i-au urmărit aproape o zi întreagă. Concret, cei doi amorezi au plecat de la apartamentul Vicăi spre zona de nord a Capitalei, acolo unde blonda avea programare la un salon de înfrumuseţare. Pe bulevardul Magheru au oprit pentru ca Vica să dea o fugă la un bancomat să scoată bani, apoi au mers mai departe.

În faţa coaforului, surpriză! Vica a coborât, iar iubitul ei a plecat. Nu la plimbare, ci cu treabă. Pentru că drumul lui a continuat până la un service auto, unde a avut de rezolvat anumite probleme mecanice la bolidul de lux al lituaniencei. După aproximativ două ore, arhitectul a revenit unde a lăsat-o pe Vica. A mai aşteptat puţin până când blondina a terminat, iar ea i-a răsplătit răbdarea cu un sărut. Apoi, de acolo au pornit spre casă.

Are un băiat cu Victor Piţurcă

Vica a venit în România în urmă cu aproape 20 de ani şi, la puţin timp l-a cunoscut pe Victor Piţurcă. A fost partenera actualului antrenor de la Al-Ittihad aproape 16 ani, Edan fiind rodul iubirii lor. Problemele au venit după ce s-au despărţit, iar tehnicianul a refuzat, iniţial, să-şi recunoască fiul. Vica s-a luptat aproape doi ani pentru ca Piţi să accepte paternitatea şi a reuşit, într-un final, să demonstreze acest lucru, iar judecătorii i-au dat dreptate. Din 2014, Edan şi tatăl lui au o relaţie extraordinară, vorbesc zilnic la telefon, iar în perioada în care antrenorul n-a avut echipă se vedeau extrem de des.

Îi place cariera în televiziune

Ascensiunea Vicăi în lumea showbizzului a fost fulminantă. Şi-a început cariera  în televiziune la trustul lui Voiculescu, unde a fost co-prezentatoarea emisiunii ”Telefonul de la miezul nopţii”. A încheiat conturile cu Antena 2 şi a trecut în  barca  rivalilor de la Pro tv, care i-au oferit un contract mult mai bun şi şansa de a fi gazda unei emisiuni în alt interval orar. Pe lângă emisiunile zilnice, blondina a mai participat şi la showuri ca ”Ferma vedetelor”, unde a ajuns până în finală,”Serviţi, vă rog!”, ”Splash! Vedete la apă” sau ”Dansez pentru tine” – ediţia specială de Paşte.

Mai multe