Ce iubit pletos și-a tras Alexandra Stan!

7 martie 2016 21:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Click! îți prezintă imagini în exclusivitate cu Alexandra Stan (26 de ani) și noul ei iubit, un tânăr înalt, pletos și cu părul ondulat, pe nume Bogdan. După ce a spus că a fost bătută Marcel Prodan, de impresarul care i-a fost și iubit, solista n-a mai avut nici o relație serioasă.

Se pare că abia acum e cu adevărat îndrăgostită, căci Alexandra Stan a acceptat să-l ia cu ea pe Bogdan la un eveniment monden, semn că relația a devenit serioasă. Solista a fost invitată la deschiderea unui restaurant cu specific chinezesc din București. Chiar dacă nu a reușit încă să ajungă până în China, să concerteze, Alexandra a fost repede îndrăgită de chinezii prezenți la eveniment. Aceștia s-au luat lap ropriu la întrecere ca să facă poze cu solista și să ia autografe.

„Suntem de aproape un an împreună”

Solista nu a dorit să facă multe precizări despre noul iubit, probabil din dorința de a-l ține cât de cât departe de lumea showbiz-ului, dar a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că relația nu este chiar la început. „El e iubitul meu și suntem de aproape un an împreună, de opt luni mai exact. Este și el un artist. Se ocupă de o asociație nonguvernamentală care ajută oamenii cu probleme. La fel ca și mine, e un om bun”, a spus Alenxadra Stan.

Pe toată durata evenimentului, Alexandra și Bogdan au fost de nedespărțit. Tânărul a fost foarte atent cu solista și cei doi și-au împărțit nu doar priviri „pofticioase”, ci și gesturi tandre. La un moment dat, pentru a nu mai fi stingheriți de privirile curioșilor, cei doi s-au retres într-un separeu romantic.

Cea mai nouă piesă cântată de Alexandra Stan, duetul cu Mohombi: „Balans”

Urmărește imaginile de la evenimentul moden

Mai multe