Ce "jucărie" are Alexandra Dinu! Fosta soţie a lui Mutu i-a făcut plăcerea fiului

27 octombrie 2016 16:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ocupată până peste cap cu filmările la thiller-ul în care joacă alături de Pierce Brosnan, Alexandra Dinu se bucură din nou de puţin timp liber. Fosta soţie a lui Adrian Mutu s-a întors în Italia după mai multe luni în care s-a aflat la Londra. Blonda se bucură de compania fiului său Mario, dar şi a celui mai nou membru al familiei, un căţel, pe care băieţelul l-a primit cadou cu ocazia aniversării a 14 ani.

Alexandra Dinu are o carieră de succes în străinătate. Ea a fost distribuită într-un film în care joacă alături de nume sonore. Deşi filmările s-au întins pe mai multe luni şi au avut loc într-o altă ţară, Alexandra se poate relaxa acum în sânul familiei. Blonda a povestit apropiaţilor că se bucură că a ajuns în sfârşt acasă şi că doarme în patul ei. Vedeta a avut parte de o primire călduroasă şi din partea celui mai nou membru al familiei, un căţel, pe care fiul ei de 14 ani îl adoră şi care a ajuns în casa lor de ziua băieţelului. Mario locuiește în Italia cu mama lui, Alexandra Dinu, prima soție a “Briliantului”. Cu părul lui blond şi cu frumoşii lui ochi albaştri, Mario seamănă perfect cu celebra lui mamă.

Acasă, Mario are mai nou un bichon, Teddy, care seamănă cu o jucărie în mărime naturală, dar şi un Beagle pe nume Bruno. Când merge să-şi viziteze tatăl, are alţi companioni patrupezi, un Yorkshire botezat Ricky şi un Doberman, pe nume Paco.

Mai multe