Ce le-a spus Catrinel Sandu fiicelor sale după ce a murit bunicul Nicu

2 iulie 2019 7:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clipe grele pentru Catrinel Sandu. Duminică seara (30 iunie), tatăl ei s-a stins din viață după ce a stat internat mai bine de trei luni în spital, în urma unui atac cerebral vascular. Acum, vedeta trebuie să își susțină moral mama, însă cel mai dificil moment a fost acela în care a trebuit să le explice fiicelor ce s-a întâmplat cu bunicul lor.

”Comorile mele”, ”fetițele lui tataie”, așa le spunea Nicu Sandu unicelor sale nepoate: Sara (10 ani) și Lara (6 ani). Le iubea enorm și, la rândul său, nepoatele îl prețuiau și abia așteptau să îl vadă, Din păcate, ultima dată când l-au văzut în viață pe bunicul lor a fost în martie, când au stat împreună în America, acolo unde Catrinel este stabilită. După ce s-a întors în țară, la scurt timp, tatăl lui Catrinel a suferit un accident vascular, care a adus complicații pe parcurs și din cauza căruia a pierdut lupta definitiv. ”Fetițele știu că bunicul e la spital și că nu e ok. Când plec  la el, îmi spun: «să îl pupi pe Nicu din partea noastră» și îmi spun să-i transmit să vină acasă, că i-au făcut desene”, povestea Catrinel luna trecută.

Duminică (30 iunie), la ora 22.20, inima bărbatului a cedat, iar medicii au anunțat-o pe Catrinel Sandu nenorocirea. Pe moment, vedeta nu a știut cum să reacționeze. Și-a anunțat mama, iar luni dimineață le-a spus și fetelor sale că bunicul lor a plecat în Rai, într-o lume mai bună și că el le poate vedea mereu de acolo. ”Catrinel a avut grijă să le protejeze pe micuțe și le-a spus într-o manieră delicată, pentru că nu vrea să le sperie. Sunt prea mici, iar ele trebuie să îl țină minte pe bunicul Nicu așa cum l-au văzut ultima dată, în SUA: vesel, glumeț, ca orice bunic!”, ne-a declarat o sursă din preajma lui Catrinel Sandu.

Sicriul cu trupul neînsuflețit, depus la cimitirul Bellu

Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, va fi depus la capela Cimitirului Bellu. Fiica lui a făcut anunțul și pe rețelele sociale, pentru ca toți cei care l-au cunoscut și iubit pe tatăl ei să poată veni să își ia rămas bun. “Din păcate, tata, Nicu Sandu, a plecat într-o lume mai bună. Toți cei care doresc să își ia rămas bun  de la el pot veni la Capela Mare a cimitirului Bellu, marți, 2 iulie, începând cu ora 13.00”, a scris Catrinel.

Citește și:

Cum recunoşti un atac vascular cerebral

Cum poţi preveni atacul cerebral. Semnele care anunţă că urmează să se întâmple

Mai multe