Ce legătură este între Mirela Vaida și Simona Gherghe: „În seara aia am simțit ceva!”

9 septembrie 2017 15:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Gherghe a fost înlocuită de Mirela Vaida la pupitrul emisiunii Acces Direct după ce, pe 23 mai, a devenit mamă, dând naștere unei fetițe. Acum, Simona Gherghe şi soţul ei, Răzvan Săndulescu, se pregătesc de zor pentru botezul micuței Ana Georgia.

Între Simona Gherghe și Mirela Vaida s-a creeat o relație mult mai strânsă decât ne dăm seama de la televizor. Cea din urmă s-a destăinuit și a mărturisit că Simona Gherghe a aflat că este însărcinată în seara zilei în care a fost la botezul lui Vladimir Alexandru, băiețelul Mirelei. 

"Ce mă leagă pe mine de Simona, apropo de botez, este faptul că ea a aflat că e însărcinată în seara în care a plecat de la botezul lui Vladimir. Îmi zice: «Mirela, am simţit în corpul meu ceva. Am fost la botezul lui Vladimir, au venit acolo o grămadă de copii – pentru că noi am făcut şi un loc de joacă doar pentru copii – şi atât de mulţi copiii acolo, încât am simţit ceva în corpul meu. M-am dus acasă, mi-am făcut testul de sarcină şi am aflat că sunt însărcinată». (...). Este pe cale să facă botezul şi-l va face chiar luna asta.", a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars.

Mai multe