Ce look îndrăzneţ are Andreea Antonescu!

16 aprilie 2017 11:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

A început cu o schimbare a numărului la sutien şi continuă să ne surprindă. După ce s-a "tunat" în cabinetul medicului estetician, Andreea Antonescu şi-a schimbat radical look-ul. Artista a optat pentru breton pe care l-a vopsit într-o nuanţă de şaten în contrast evident cu restul părului ei blond.

Andreea Antonescu continuă seria schimbărilor radicale. Solista (34 de ani), care făcea ravagii în trupa André, în perioada 1998-2001, alături de Andreea Bălan şi-a pus silicoane, în mare secret, în luna ianuarie, în cabinetul medicului estetician Vitalie Stan. Imediat după această intervenţie, artista a fugit în America, dar recent s-a fotografiat cu medicul care a operat-o, semn că îşi asumă schimbarea de la nivelul bustului. Nu doar asupra sânilor a intervenit cântăreaţa, ci a vrut şi   o tunsoare nouă,tinerească, ce o schimbă total.

"Era nemulţumită de sânii ei, care s-au micşorat şi s-au lăsat de-a lungul timpului. A şi slăbit, a şi alăptat, aşa că avea motive întemeiate să îşi dorească implanturi. Ca orice femeie, şi Andreea dorea să fie fericită atunci când se privea în oglindă”, ne-au spus surse bine informate. Astfel, solista a suferit un lifting (ridicare) cu implanturi. O astfel de operaţie porneşte de la 2.600 de euro, dar merită toţi banii, cel puţin aşa susţin vedetele care au mai trecut prin mâna celebrului doctor Vitalie Stan: Rocsana Marcu, Cristina Spătar, Daniela Crudu etc.

Mai multe