Ce mai fac «fetele» care au pozat goale în reviste

26 septembrie 2015 21:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frumuseţea-i trecătoare, aşa că bate fierul cât e cald. După aceste proverbe se pare că s-au ghidat vedetele din povestea noastră, care mai întâi au pozat în reviste pentru adulţi şi abia apoi au devenit gospodine şi s-au pus pe făcut copii.

Numele Nicoletei Luciu (35 de ani) te duce instant cu gândul la revista “iepuraşului cu papion”. Bruneta are la activ 6 apariţii în Playboy şi a strâns 20.000 de dolari din această activitate. Acum, ea pune zilnic masa pentru 4 copii, Zsolt jr. (7 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (4 ani), dar şi pentru soţul Zsolt Csergo, cu care s-a căsătorit în 2012.

Şi “iepuraşul” Playboy Andreea Antonescu (33 de ani), odinioară puştoaica fâşneaţă din trupa Andre, e acum mamă şi soţie devotată. Sienna a împlinit 4 ani în mai, iar Andreea şi afaceristul Traian Spak au bifat 4 ani de căsnicie vara aceasta. Poate cea mai senzuală blondă care s-a dezbrăcat în Playboy, Andreea Spătaru (30 de ani), are o minune de fetiţă, Maria Sofia, care s-a născut în SUA, în iulie 2009. Recent, Andreea şi iubitul ei, Sorin Marica, şi-au dus fetiţa în Franţa, la Disneyland.

Rocsana Marcu (32 de ani) ne-a bucurat ochii cu formele ei, iar acum îţi vine greu să crezi că are două fiice mari, fiecare din câte o relaţie eşuată: Mayra (8 ani) şi Indira (4 ani). După Ioana Ginghină (38 de ani) au suspinat mulţi bărbaţi când a pozat în Playboy, dar inima ei aparţine doar actorului Alexandru Papadopol, cu care s-a măritat în 2007 şi căruia i-a dăruit o fetiţă, Ruxandra (7 ani).

La 37 de ani, solista Andreea Bănică a rămas la fel de sexy ca atunci când s-a dezbrăcat în celebra revistă pentru bărbaţi. În 2008, ea a făcut nuntă cu Lucian Mitrea, primul şi singurul bărbat din viaţa ei, iar în mai 2009 a devenit mămica Sofiei. Anda Adam (35 de ani) vine tare din urmă, întrucât e gravidă în luna a opta şi va avea o fetiţă, Evelin. Anul acesta, pe 7 iunie, a făcut nuntă cu afaceristul Sorin Andrei Nicolescu.

Mai multe