Ce mândră e Elena Cârstea de fiica cea mică! A împlinit 18 ani

6 septembrie 2017 14:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Cârstea are o familie frumoasă în SUA, acolo unde s-a stabilit de ani buni. Pe 5 septembrie, fiica cea mică a cântăreței a împlinit 18 ani, prilej de sărbătoare pentru familia artistei.

Elena Cârstea este foarte mândră de fetele ei, Sanda (20 ani) și Adriana, pe care le-a adoptat atunci când erau foarte mici. Acum și fiica ei mai mică, Adriana este majoră. Ieri, tânăra a împlinit 18 ani iar Elena Cârstea a marcat acest eveniment printr-un mesaj pentru fiica ei. ”Fetița mea tocmai a făcut 18 anișori. La mulți ani, fetiță”, a scris pe Facebook artista care s-a stabilit în Florida de peste 10 ani, după ce s-a căsătorit cu americanul Glenn Muttard.

Elena Cârstea este foarte mândră şi de cele două fiice ale sale, Sanda (20 ani) şi Adriana (16 ani), pe care le-a adoptat, de la orfelinat, pe vremea când erau doar nişte mogâldeţe: ”Sanda a ales să intre în Garda Naţională, unde poate fi solicitată să salveze americanii, în caz de situaţii de urgenţă, precum cutremure sau uragane”, ne-a mai zis Elena.

Alături de el, artista și-a găsit liniștea și a început o viață nouă. Și soțul interpretei a avut copii în primul mariaj, doi băieți, dar pe unul dintre ei l-a pierdut din cauza consumului de droguri. Iar la începutul anului și Elena Cârstea a plâns după sora ei, Ofelia, care a pierdut bătălia cu cancerul. 

Mai multe