Ce mândru e Cătălin Măruţă de băiatul lui! Cum s-a îmbrăcat David la serbare | FOTO

17 iunie 2015 12:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zi plină de emoţii în familia Andrei şi a lui Cătălin Măruţă! David are serbarea de sfârşit de an la grădiniţă, motiv pentru părinţii lui să-i ţină pumnii pe scenă. Băieţelul s-a fotografiat alături de tatăl lui îmbrăcat în costumul special pe care îl va purta cu această ocazie.

Andra şi Cătălin Măruţă au emoţii mai mari decât ale lui David la serbarea de final de an de la grădiniţă. Băieţelul celor doi va juca rolul unei zebre în spectacolul pus în scenă de grupa lui. Aşadar, s-a constumat întocmai. Mândru de David, Cătălin Măruţă le-a demonstrat prietenilor pe contul lui de socializare că David este pregătit pentru a intra în pielea personajului pe care îl are de interpretat. Nu la fel de pregătită este Andra, însărcinată în opt luni. 

"Astăzi avem serbarea de sfârşit de an ! Baftă Zebra (David) mea ! Te iubesc ! Andra, mama Zebrei are cele mai mari emoţii!", a scris Cătălin Măruţă pe contul de socializare la descrierea unei fotografii în care David probează costumul cu care va primi aplauzele părinţilor. 

Artista va naşte în această vară al doilea copil, o fetiţă, şi din câte se pare a ales deja numele pe care îl va purta micuţa. Fiul ei David a făcut anunţul într-o ediţie trecută a emisiunii prezentate de Cătălin Măruţă. Bebeluşul se va numi Eva Maria Ioana.

Mai multe