Ce mare s-a făcut băiatul Elenei Gheorghe! Nicholas pleacă în tabără singur: «Cât am plâns anul trecut»

25 iunie 2018 23:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața Elena Gheorghe se bucură de o familie fericită, fiind o mămică înțelegătoare pentru cei doi copii pe care îi are. Deși a mărturisit că are emoții, vedeta a decis să-i acorde libertate băiețelului ei, Nicholas, care de acum este un adevărat domnișor, și să îl lase să plece neînsoțit în tabără.

Ce mare s-a făcut băiatul Elenei Gheorghe! Nicholas a crescut suficient de mult încât să poată demonstra că are grijă de el, atunci când pleacă departe de casă, în mici excursii. Totuși, această nouă „deprindere” a băiețelului o face pe mama lui să devină extrem de emoționată. În ciuda acestui fapt, Elena a acceptat să-l lase pe micuț să plece de unul singur în tabără, la doar șase ani. Nu este prima dată când Nicolas se desparte de părinți pentru o perioadă scurtă, pentru a se distra alături de colegii lui de grădiniță. 

Momentul plecării a fost imortalizat de mămica Elena, care s-a declarat emoționată dar sigură că experiența va fi pe placul băiețelului ei. „Nicholas a plecat în tabără cu grădiniţă pentru a două oară. Emoţii au fost, dar şi o fărâmă de relaxare a venit atunci când am văzut părinţi care sunt la prima experienţă de genul şi mi-am amintit cât am plâns anul trecut”, a explicat Elena Gheorghe, în descrierea unei poze publicate pe Instagram. Nicholas nu pare să aibă niciun stres totuși, fiind extrem de relaxat și de zâmbitor, gândindu-se probabil la distracția care îl așteaptă.

Prietenii virtuali ai cântăreței au felicitat-o pe aceasta pentru decizia luată și i-au urat celui mic toate cele bune. „Foarte frumos din partea dumneavoastră că l-ați lăsat să zburde în mijlocul naturii, alături de prietenii lui”, „Nicholas acum e baiat mare și sigur o sa ajungă acasă bine”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor artistei. 

Mai multe