Ce mare s-a făcut fetiţa Andei Adam! Evelin o face mereu să zâmbească

3 aprilie 2017 12:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anda Adam (36 de ani) este cea mai fericită de când în viaţa ei a apărut micuţa Evelin. Împlinirea artistei se vede pe chipul ei, iar momentele pe care le petrece cu cea mică sunt de nepreţuit. Weekendul trecut a fost unul dedicat familiei în care cântăreaţa s-a jucat cu fetiţa ei, oferindu-le fanilor imagini emoţionante.

Anda Adam are o minunăţie de fetiţă, în vârstă de un an şi patru luni. Micuţa Evelin este o fetiţă cochetă, iar de acest lucru are grijă mama ei, care i-a făcut o gerderobă la modă. Nici la capitolul jucării, nu stă prost. Profitând de vremea frumoasă, Evelin s-a jucat pe terasă în compania celebrei ei mame.

"Este un nume care dintotdeauna mi-a plăcut. Îmi inspiră frumuseţe, delicateţe, seninătate”, povestea, în trecut, solistă despre cum a ales numele celei mici. Artista este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolaescu şi nu s-a grăbot să facă publică repede sarcina. Anda a ascuns faptul că este gravidă timp de şase luni, motivând că a aşteptat acordul medicului ei pentru a împărtăşi cu toată lumea bucuria ei.

Anda a urcat pe scenă până în ultima clipă şi chiar a filmat cu videoclip când era în luna a şaptea de sarcină. Deşi era pe punctul de a naşte, ea nu şi-a pus cariera pe pauză şi a fost foarte activă. La doar o lună de când a devenit mămică, cântăreaţa a revenit în concerte.

Mai multe