Ce mare s-a făcut fetiţa lui Cornel Ilie de la Vunk!

9 octombrie 2016 14:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cornel Ilie (40 de ani) şi-a scos fetele în lume. Artistul şi soţia sa, Eliza, au dus-o pe micuţa Zara, care luna viitoare va împlini primul ei anişor, la petrecerea aniversară de zece ani dată de Mirela Retegan și Gaşca Zurli. Fericit, artistul a ţinut-o non-stop pe copilă în braţe şi a prezentat-o tuturor.

Cornel Ilie este cel mai fericit de când soţia sa Eliza l-a făcut tătic. Partenera de viaţă a artistului a adus pe lume toamna trecută primul copil al cuplului, iar duminică (9 octombrie), cei trei au ieşit ca o adevărată familie la un eveniment dedicat copiilor. Mândru nevoie mare de fetiţa lui, artistul a purtat-o pe Zara ca pe un trofeu şi a arătat-o tuturor celor invitaţi.

Solistul și Eliza merg foarte rar la evenimente mondene

Deşi este încă un bebeluş, iar la această vrâstă nu interacţionează cu alţi copii, fetiţa a privit atentă la ce se întâmplă în jurul ei şi a stat cuminte în braţele celebrului său tată. Nu doar fetiţa artistului a fost admirată îndelung, ci şi soţia, care şi-a revenit după naştere şi a purtat o rochie mini de culoare gri.

Gașca Zurli aniversează 10 ani

Cu ocazia aniversării a zece ani de la înființare, Gașca Zurli a lansat un videoclip intitulat „Eu sunt Zurli” și are trei spectacole la rând în Capitală: luni, marți și miercuri (10, 11 și 12 octombrie), la Palatul Național al Copiilor, cu începere de la orele 18.00. Biletele pentru spectacolul de luni s-au epuizat, mai sunt disponibile doar pentru reprezentațiile de marți și miercuri. Prețurile sunt cuprinse între 40 și 100 de lei.

Mai multe