Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Lazarus! A împlinit 12 ani!

29 august 2018 14:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cunoscutul jurnalist, care acum face televiziune la B1 TV, a avut parte de o mare sărbătoare în familie. Fiica lui Luis Lazarus, Ana-Beatrice Lazarus, a împlinit 12 ani, iar tatăl ei i-a pregătit o serie de surprize care mai de care mai interesante.

S-ar părea că omului de televiziune Luis Lazarus îi plac petrecerile fastuoase, aşa că după ce recent a sărbătorit-o pe iubita lui, Andreea, acum a mai organizat o petrecere de pomină pentru fiica lui, Ana-Beatrice Lazarus, care a împlinit 12 ani. Foarte grijuliu, tatăl ei s-a ocupat ca fetiţei să nu-i lipsească absolut nimic.

Petrecerea s-a derulat la “Mystery rooms”, “cel mai tare escape din București”, aşa cum a scris Lazarus pe pagina lui de Facebook. Un escape room este un joc de aventură, în care jucătorii sunt blocați într-o cameră și trebuie să utilizeze elemente ale camerei pentru a rezolva o serie de puzzle-uri și să evadeze. Cu alte cuvinte, investigatorul a vrut să îşi ţină copiii atenţi la detalii şi să îi înveţe de mici să rezolve mistere.

Ana a primit multe cadouri frumoase de la colegii de clasă, iar Lazarus i-a dăruit un laptop de ultima generaţie. Nelipsit de la petrecerile Anei, dar şi viceversa, Andrei-Luis, fratele vitreg al Anei, copilul lui Lazarus din relaţia cu fosta soţie, Antoanela, a spus prezent şi de această dată. Tortul a fost, desigur, un fel de unicorn, din care copiii s-au îndulcit copios. Au reuşit să dezlege misterele a două camere şi să “evadeze” cu ceva timp mai devreme, semn că gena justiţiarului nu s-a pierdut.

Mai multe