Ce mari au crescut gemenele Valentinei Pelinel! Seamănă leit cu tăticul Cristi Borcea

28 octombrie 2019 13:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel este o femeie împlinită. Cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea o fac să se învârtă ca titirezul de dimineaţă până seara pertru a le face toate poftele. Agitaţia din jurul lor o ţin în formă. De atfel, frumoasa blondă, fostă fotomodel, a ajuns la silueta cu care urca odinioară pe podium.

Fotomodel cândva celebru, Valentina Pelinel (38 de ani) este într-o formă fizică de invidiat. Blonda pare neschimbată după ce i-a dăruit trei moştenitori afaceristului Cristi Borcea (49 de ani). E clar că pe lângă sport şi o alimentaţie sănătoasă şi faptul că este mereu în priză pe lângă cei mici o ajută să aobă o siluetă de manechin. Cghiar dacă meseria de mămică e obositoare atunci când ai acasă trei copii mici, valentina este recunoascătoare divinităţii pentru pruncii ei. 

Valentina Pelinel se ocupă singură de copii

"Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viaţa noastră", a notat doamna Borcea ]n dreptul unei imaguini cu cei trei micuţi ai săi. Pe 8 iunie 2016, ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian (3 ani), iar pe 1 martie 2019, familia s-a mărit cu gemenele Indira Maria şi Rania Maria (8 luni). Obişnuită cu un stil de viaţă sănătos, Valentina a reuşit în ambele sarcini să se menţină într-o formă bună.

A mâncat cumpătat şi a continuat să facă sport, chiar dacă a adoptat un antrenament special pentru gravide.Valentina Pelinel a născut singură, după ce soţul ei, Cristi Borcea (47 ani) a fost iar încarcerat la începutul lunii februarie. Verdictul de 5 ani de închisoare a fost dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar decizia este definitivă. În acest timp, Valentina Pelinel îşi vede mai departe de viaţă şi încearcă să fie pentru cei trei copii ai ei şi ai lui Cristi Borcea şi mamă, şi tată. 

Citeşte şi:

Valentina Pelinel a slăbit considerabil după nașterea gemenelor. S-a întors la silueta de model!

EXCLUSIV Unde am surprins-o pe Valentina Pelinel după nașterea gemenelor. Soția lui Borcea a slăbit uimitor

Mai multe