Ce mărţişor special a primit Andreea Marin!

1 martie 2017 8:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin a înflorit după divorţ şi îşi concentrează toată energia pe plan profesional, unde peste doar cinci zile va apărea pe sticlă într-un show de dans la Pro TV. Până atunci însă, "Zâna" se bucură de prima zi de primăvară, pe care a întâmpinat-o cu zâmbetul pe buze şi un mărţişor special.

Andreea Marin a început săptămâna în forţă şi o continuă la fel. Luni (27 februarie) a semnat certificatul de divorţ, act care îi redă statutul de femeie liberă.

Înainte să-şi pună semnătura la Judecătoria Buftea, Andreea Marin a fugit în Israel, pentru a se reculege, dar şi pentru a-şi încărca bateriile. Timp de şapte zile, diva a vizitat obiective sacre, a făcut sport şi a navigat pe Marea Galileei. Vacanţa a venit exact la timp pentru ea, căci acum este pregătită să facă faţă oricărei provocări. Până să intre în ringul de dans de la Pro Tv, unde va ocupa un scaun de jurat, Andreea Marin se bucură de prima zi de pirmăvară, iar cea care a făcut-o să zâmbească de dimineaţă este chiar fiica ei, Violeta. 

"Nu ştiu voi cum staţi, dar eu am primit deja cel mai frumos mărţişor, luat în taina de fetiţa mea, pentru ca eu să îl port la gât: un mărţişor-colier. Ea o vede pe mami ca pe o floare de primăvară, aşa că nu-mi pot dori mai mult. 1 Martie cu emoţie şi dovezi de dragoste vă doresc!", a scris vedeta pe contul ei oficial de socializare la descrierea unei fotografii cu darul ei. 

Mai multe