Ce mesaj de suflet a transmis familia lui Alexandru Jula, după moartea solistului

3 iunie 2018 11:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică dimineață, 3 iunie, Alexandru Jula a murit. Solistul ar fi urmat să împlinească 84 de ani luna viitoare. Dispariția sa a lăsat un gol imens în sufletul membrilor familiei, căci aceștia sperau ca artistul să păcălească moartea și să lupte pentru a mai rămâne alături de ei.

Solistul de 83 de ani fusese dus la începutul săptămânii la Spitalul de Urgență din Galați, în urma unui accident vascular cerebral.

Familia îndurerată a transmis unn mesaj de suflet pe rețelele de socializare, fără a uita să le mulțumească celor care le sunt alături în aceste momente dificil.

Alexandru Jula a fost internat luni, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Artistul s-a simţit rău, iar în urma unui apel la 112, un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi l-a preluat pe artist din faţa blocului din municipiul Galaţi, unde acesta locuieşte.

Piesa cea mai cunoscută a lui Alexandru Jula este „Soţia prietenului meu”, pe care dictatorul Nicolae Ceauşescu i-a cerut în mai multe rânduri să i-o cânte în cadrul unor petreceri private.

Mai multe