Ce mesaje i-a trimis Hannelore ispitei Raul după filmările de la Insula Iubirii

10 decembrie 2018 8:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relația dintre Hannelore și Bogdan a fost una dintre cele mai controversate din sezonul acesta de la Insula Iubirii. Deși emisiunea s-a încheiat, Hannelore nu și-a putut lua gândul de la ispita Raul și i-a trimis câteva mesaje foarte compromițătoare.

În cadrul ultimei ediții difuzate ale emisiunii Insula Iubirii, noi detalii au ieșit la iveală, iar noii soți Hannelore și Bogdan s-au certat din nou, din cauza unor mesaje pe care Hannelore i le-a trimis ispitei Raul.

Ce mesaje i-a dat Hannelore ispitei Raul după finalizarea filmărilor

Unele dintre mesaje au fost foarte intime, Hannelore spunându-i că abia așteaptă să să întâlnească. Raul a fost folosit de Hannelore pentru a-și demonstra faptul că este încă o femeia senzuală și atrăgătoare.

„Convorbiri de 30 de minute inițiate de ea, au urmat multe mesaje”, a început Raul confesiunea. „Doamne abia aștept să te văd. Mi-ai dat așa un fior în mare… ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Raul le-a primit după finalizarea filmărilor de la Insula Iubirii.

Deși Hannelore și Bogdan au hotărât să se căsătorească, indiferent de toate lucrurile care s-au întâmplat pe insulă, cei doi s-au certat chiar și în ultima ediție filmată la 6 luni de la încheierea filmărilor.

Mai multe