Ce mesaje primește Mihai Trăistariu în vis, de la mama pe care a pierdut-o în 2006

16 ianuarie 2019 16:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu și-a pierdut ambii părinți: tatăl, când avea 17 ani, iar mama, în anul 2006, la scurt timp după succesul înregistrat la Eurovisionul de la Atena. Mihai Trăistariu e marcat și acum de moartea mamei lui, care îi transmite mesaje din lumea de dincolo.

Mihai Trăistariu (39 de ani) a făcut mai multe mărturisiri emoționante legate de femeia care i-a dat viață și pe care o visează destul de des. „Părinții mei nu mai sunt în viață. Tata era violent, îmi era frică de el. A murit când aveam 17 ani și l-am visat o singură dată de atunci, dar era nasol. Pe mama o visez mai des, pentru că relația noastră era mai strânsă. Mama era blândă, cuminte, îi semăn. Acum câțiva ani, am visat că mi-a zis că voi câștiga Eurovisionul îmbrăcat în alb. O visez vie, vorbindu-mi, făcând mâncare. O văd la modul firesc, ca și cum încă e acolo”, a povestit Mihai Trăistariu recent, la emisiunea „Răi Da’ Buni” (Antena Stars).

Mama lui Mihai Trăistariu a murit la 66 de ani

Mama lui Mihai Trăistariu, Natalia, a murit în anul 2006, la 66 de ani, răpusă de ciroză hepatică. Cu ceva timp înainte să se stingă din viață, femeia a intrat în comă. În acea perioadă, Mihai era ocupat cu finala internațională a concursului Eurovision de la Atena, unde a reprezentat România, ocupând locul 4 cu piesa “Tornero”. Concursul i-a împlinit lui Mihai un vis mai vechi, însă bucuria i-a fost umbrită de moartea mamei. Cântarețul a avut o copilărie nefericită, pentru că părintii lui au fost săraci, iar certurile erau la ordinea zilei. Ambii părinți au murit de cancer.

„Tata a fost un pic mai dur, se certa cu maică-mea, cred că îi dădea și câte o bătăiță. Ai mei s-au certat cam mult, din orice prostie, la doua-trei săptămâni, era agresiv cu ea verbal și ea avea clonțul mare. În ultimii ani, avea fiecare camera lui, viața lui. Mai mult, pe plan psihic o maltrata, dar câte bătăi a îndurat, n-a plecat. O dată, mama a căzut în genunchi și i-a spus să îl mănânce cancerul, să îi iasa ochii. El de cancer a murit, iar tumoarea lui de la cap a plecat spre ochi. Așa a murit. Zicea că îi curge din nas apă minerală și să îl ducem la fereastră să vadă marea, iar noi stăteam la Piatra Neamț”, a povestit Mihai Trăistariu pe vremuri, la PRO TV .

Mai multe