Ce meserie are acum Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu: "Am luat de la zero totul"

1 martie 2021 12:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

A trecut un an și jumătate de când Mihai Constantinescu se stingea din viață, la 73 de ani, răpus de un infarct în urma căruia a stat în comă nu mai puțin de patru luni. A fost un șoc pentru soția acestuia, Simona Secrier (51 de ani), care se aștepta ca Mihai să-și revină. De atunci. Simona a fost nevoită să se descurce pe cont propriu cu cariera de cântăreață. Pandemia însă a afectat-o și pe ea, toate concertele solistei fiind anulate în această perioadă.

Artista s-a văzuit nevoită să se reorienteze și să ia viața de la zero. Astfel, a lăsat activitatea muzicală deoparte și a revenit la meseria ei de bază, aceea de economist. „Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la 0 totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a spus Simona Secrier, la Antena Stars.

Simona Secrier a fost solistă de muzică etno

Simona Secrier a făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu şi de Radu Ile şi a scos două albume de muzică etno-dance. După ce a părăsit trupa Etno, ea s-a dedicat unei cariere solo și atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, cel care a ajutat-o să-și lanseze primul album solo. Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, după ce a stat patru luni în comă. El suferise un infarct în luna mai şi fusese internat la Spitalul Floreasca. Soția sa, Simona Secrier, a fost cea care a chemat pe 13 mai ambulanța la reședința artistului, după ce l-a găsit inconștient în casă. Mihai Constantinescu mai avusese în trecut probleme de sănătate, suferise două intervenții la inimă. Cu 14 ani în urmă, medicii i-au montat artistului valve biologice, iar în 2017 a suferit din nou o intervenție chirurgicală pe inimă. Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost împreună peste 20 de ani, dar și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii presei și ai curioșilor. În 2017, cei doi au decis să-și oficializeze relația și au ajuns în fața altarului. În ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani dintre cei doi, relația lor a fost una extrem de solidă, iar artista i-a fost alături cântărețului până la final.

Citește și:

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, în lacrimi la tv: «Nu-mi vine să cred că vorbesc la trecut despre el»

Simona, văduva lui Mihai Constantinescu: "L-am visat pe Mihai, mi-a spus să stau liniștită, că e bine"

Mai multe