Ce mireasă frumoasă a fost fiica Elenei Merişoreanu

18 octombrie 2015 15:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Merişoreanu a fost cum nu se poate mai fericită sâmbătă (17 octombrie). Fiica sa cea mică, Raluca, s-a măritat pentru a doua oară. Atât Elena Merişoreanu, cât şi Raluca au avut mari emoţii, dar totul a ieşit ca la cartea, iar mireasa a fost superbă.

Roxana Nemeş, una dintre invitatele la eveniment, a publicat pe contul său de Facebook mai multe imagini de la nunta fiicei Elenei Merişoreanu. Raluca a fost o mireasă foarte frumoasă. Ea a strălucit într-o rochie albă, cu dantelă, pe care a dat câteva mii de euro şi care a fost făcută pe comandă.

Şi ţinuta Elenei Merişoreanu a fost făcută după indicaţiile solistei. Ea şi-a făcut rochia pe comandă, la croitoreasa care îi face şi hainele de scenă. "De fapt de fiecare dată noi trebuie să apărem cu ceva nou, aşa că îmi lucrează acuma o rochie pe un voal, cu paiete, albastru. N-am avut niciodată albastru şi am zis hai să fac şi ceva albastru”, a spus artista pentru emisiunea "Focus Magazin", de la Prima TV. 

Semn că totul a mers ca la carte, Roxana Nemeş a publicat şi un mesaj alături de imaginile cu valsul mirilor. "A fost o nuntă minunată! Mulţumesc Elena Merişoreanu pentru invitaţie! Casă de piatră, Raluca!". 

Mai multe