Ce mireasă frumoasă a fost sora Elenei Gheorghe! A avut o rochie simplă, dar de efect

2 iunie 2017 12:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

La cinci ani de la cununia civilă, Ana Pârvulescu, sora solistei Elena Gheorghe, a îmbrăcat rochia de mireasă, joi (1 iunie). A purtat o creaţie a designerului Ana Radu, şi a strâns laude din toate părţile. Ţinutei imaculate din ziua cea mare, mireasa a asortat un buchet de orhidee albe şi un zâmbet larg care au completat perfect tabloul unei ceremonii religioase emoţionante.

Elena Gheorghe are o familie frumoasă pe care se pregăteşte în curând să şi-o mărească, fiind însărcinată în aproape 8 luni, cu al doilea copil. Chiar dacă a intrat în ultimul trimestru de sarcină, artista încă urcă pe scenă, iar joi (1 iunie) a avut un eveniment important în familie de la care nu avea cum să lipsească. A fost ziua cea mare pentru sora ei, Ana Pârvulescu, căsătorită cu fotbalistul Paul Pârvulescu, iar solista i-a fost alături la biserică. Îmbrăcată într-o rochie diafană, într-o nuanţă de roz pal, cântăreaţa şi-a condus sora la altar. Ana a purtat o ţinută simplă, dar de mare efect, semnată Ana Radu.  

"29 Octombrie 2012 - cununia civilă, 1 Iunie 2017- cununia relegioasă. Mai avem timp și de masă, dans și voie bună... să fim sănătoși!", a scris Ana Pârvulescu în dreptul fotografiei în care apare extrem de zâmbitoare înainte de a intra în biserică.   

"Logodna a fost momentul în care am decis creştineşte, că nu mai există tu sau eu, pentru că atunci s-a născut «noi». Iar mai apoi s-a născut şi totul din noi Lucas Andrei", povestea în trecut Ana. Sora solistei şi fotbalistul s-au cunoscut în gara din Mediaş. El venise atunci să o aştepte, fiind prieten cu fratele Anei.  

Mai multe