Ce mult a slăbit Bianca Ioniţă după ce a născut

26 noiembrie 2015 9:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea tv şi-a scos din nou din dulap ţinutele mulate pentru că a ajuns la dimensiunile pe care le avea înainte de a deveni mămică. Bianca Ioniţă a fost prezentă miercuri seara la un eveniment monden, unde a întors multe priviri când şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră din dantelă.

De când a devenit mămică, vedeta de televiziune şi-a dedicat aproape tot timpul fetiţei sale. Miercuri seară, blonda s-a aranjat şi a ajuns la petrecerea aniversară a revistei "Beau Monde". La acest eveniment de gală, Bianca şi-a scos din dulap o rochiţă pe măsură, neagră din dantelă cu care a făcut furori. Nu doar ţinuta a fost remarcată, ci şi silueta prezentatoarei care a slăbit spectaculos la patru luni de la naştere.

Pe perioada celor nouă luni, Bianca Ioniţă s-a îngrăşat 18 kilograme pe care se pare că a reuşit să le dea jos în timp record. Blonda a declarat recent că nu se grăbeşte să piardă în greutate, mai ales că şi alăptează şi nu urmează un regim alimentar.  

Prezentatoarea a devenit mămică în această vară. Ea a născut o fetiţă, Eva Maria. Proaspăta mămică a devenit cunoscută în televiziune sub numele Bianca Ioniţă, însă în acte ea este Bianca Pena, după ce anul trecut s-a căsătorit cu Daniel Pena.

Mai multe