Ce mult o întinereşte noua tunsoare pe Mihaela Borcea!

10 martie 2016 11:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Discretă cu viaţa personală, Mihaela Borcea îşi vede linişltită de afaceri, dar îşi face timp să iasă şi în oraş. De Ziua Femeii, fosta soţie a acţionarului de la Dinamo a petrecut cu prietenele la un local de fiţe din Bucureşti. Îmbrăcată într-o rochie mulată şi cu o tunsoare modernă, femeia de afaceri a atras toate privirile.

Mihaela Borcea (45 de ani) este probabil cea mai relaxată femeie care în aceste ultime luni îl vizitează pe Cristi Borcea după gratii. Weekend-ul trecut, ea a fost văzută la penitenciarul Jilava, unde i-a adus cu ea şi pe cei trei copii pe care îi are cu fostul acţionar dinamovist.

Dincolo de afaceri şi de vizitele des pe care i le face fostului soţ, Mihaela are şi o viaţă socială foarte intensă. Femeia de afaceri este înconjurată de prietene, iar de 8 Martie, ea a petrecut alături de cele mai importante dintre ele la un restaurant.

Cu această ocazie, Mihaela Borcea a afişat un look tineresc, complet schimbat. A îmbrăcat o rochie de culoare roz, care i-a pus în valoare silueta, şi a afişat o tunsoare nouă, care i se potriveşte de minune. Toată seara, femeia de afaceri a afişat un zâmbet larg, semn că problemele în amor ale fostului soţ, nu o afectează sau cel puţin nu a lăsat să se vadă acest lucru.   

Mai multe