Ce mult s-a îngrăşat nevasta lui Connect-R! Misha a revenit în muzică

11 ianuarie 2016 10:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

A revenit pe piaţa muzicală cu o nouă piesă alături de Dj Sava, însă Misha şi-a surprins fanii cu noua ei siluetă, căpătată se pare după Sărbători. Artista s-a îngrăşat câteva kilograme bune, pe care lucreză să le dea jos, căci pe scenă trebuie să fie sexy.

De când a rămas însărcinată, Misha (24 de ani) s-a luptat cu kilogramele în plus. Pe perioada sarcinii cu micuţa Maya a luat în jur de 25 de kilograme şi s-a chinuit mult să le dea jos şi după ce a născut. În primăvara anului trecut, blonda reuşise să ajungă din nou la silueta cu care şi-a cucerit fanii, însă "minunea" nu a ţinut prea mult şi Misha a luat iar proporţii. Invitată la "Răzvan şi Dani", artista s-a scuzat şi a dat vina pe mesele copioasă de sărbători.

"De doi ani, de când am devenit mămică, am aceeaşi scuză. Am crezut că mi-ai văzut kilogramele pe care le-am luat după Crăciun", a declarat Misha la Antena 1. Solista a mărturisit că şi-a petrecut sărbătorile la Galaţi, la părinţi, acolo unde s-a înfruptat cu bucate tradiţionale. Deşi era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de piele de culoare închisă, cântăreaţa nu a reuşit nici măcar aşa să ascundă faptul că s-a îngrăşat.

Artista şi-a completat ţinuta cu o cămaşă largă pe care a purtat-o peste o bluză fără decolteu. Ea a revenit în muică după o absenţă de jumătate de an, în care a stat şi a avut grijă de fetiţa ei  şi a lui Connect-R care se pare ar fi avut probleme de sănătate.      

Mai multe