Ce mult s-a schimbat Lissa de la filmul "Poveste de cartier", care a făcut-o celebră

8 februarie 2019 22:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lissa, pe numnele ei real Monica Merişan, şi-a dorit de mică să cânte pe cele mai înalte scene din America şi iată că visul ei este pe cale să se împlinească. Bruneta, care a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul "Poveste de cartier" şi ulterior a participat la "Vocea României", îşi pregăteşte plecarea peste Ocean, unde se va întâlni cu Busta Rhymes.

Lissa (29 de ani) a luat-o pe un alt drum în carieră. A început cu actoria pe când avea doar 16 ani, iar acum vrea să devină celebră ca solistă. Bruneta a lucrat mult la imaginea ei de pe vremea când era doar o asolescentă.

Şi-a schimbat culoarea părului, şi-a lucrat corpul la sala de fitness şi nu în ultimul rând şi-a făcut cîteva intervenţii estetice. Se pare că toate aceste modificări au ca scop o întâlnire extrem de importantă. După Vocea României, Lissa va pleca în curând în America, unde speră să colaboreze cu Busta Rhymes, celebrul artist hip-hop, şi să scoată hit-uri pe bandă rulantă. 

Monica Merişan şi-a început cariera artistică în 2008 cu rolul Ramonei în filmul "Poveste de cartier". "Aveam doar 16 ani pe atunci, iar pentru mine a fost o oportunitate să îmi evidențiez și calitățile de actrița. În 2010 am fost invitată să colaborez cu echipa «În puii mei» de la Antena 1 unde am cântat și jucat alături de Mihai Bendeac", povestea recent artista.  

Mai multe