Ce nașă generoasă! Ce cadou de nuntă i-a făcut Delia surorii sale

31 mai 2017 11:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nunta Oanei Matache, sora mai mică a Deliei, a însemnat, în primul rând, multă distracție. Invitații, prieteni și rude, au dansat cât pentru un an întreg, au mâncat preparate fine și au luat parte la bucuria a doi tineri de 26 de ani care au decis să-și unească destinele.

Delia a fost sufletul petrecerii. S-a urcat desculță pe scenă, a cântat de mama focului și a dansat alături de toți cei prezenți și, mai ales, de soțul ei. Nașii și-au răsfățat din plin finii. Dacă Gina Matache, mama celor două surori, a mărturisit că unii invitați au pus bani în plic, iar alții au adus cadouri, despre Delia și Răzvan a spus că s-au ocupat de toate cheltuielile legate de marele eveniment din viața Oanei.

“Nașii s-au implicat în tot ce a însemnat nunta asta. A fost darul lor pentru miri. Tot ce s-a cheltuit a fost din partea nașilor”, a dezvăluit Gina Matache la “Răi da’ buni”.

“După cum a vrut omul. Important a fost că distracția a fost la ea acasă. Au țopăit atâta copiii ăia... Noi, ăștia mai în vârstă, am țopăit ce am țopăit, dar ne-am mai și așezat, dar nu știu de unde au atâta energie și cum pot suporta atâția decibel” a mai adăugat mama Deliei și a Oanei când Mihai Morar a întrebat-o despre darul de nuntă dat de cei prezenți.

Mai multe