Ce nepoată sexy are Elena Merișoreanu! Cu ce se ocupă tânăra

19 martie 2018 17:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu sau Merişor, aşa cum a fost alintată la reality-showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ( Pro TV), are o nepoată bună de reclame. Beatrice Paub ne-a povestit despre celebra ei bunică, dar și despre sacrificiile pe care le face pentru a-și menține talie de viespe.

Pe marea solistă de muzică populară Elena Merişoreanu (69 de ani) am  întâlnit-o, sâmbăta trecută, la petrecerea de aniversare a lui Luis Lazarus (51 de ani). M-a venit singurică, ci însoțită de nepoata ei, o frumusețe de fată, Beatrice Paub, cu părul lung și cârlionțat, copia din tinerețe a artistei. Fire deschisă, aceasta ne-a răspuns cu sinceritate la câteva întrebări: „Împlinesc 22 de  ani, peste o săptămână. Aveam 8 ani când am intrat la Agenţia de modele Costin Mărculescu. Momentan, sunt la Marketing, ultimul an, la ASE. Din păcate, nu am voce, dar pot spune că mi-a plăcut muzica populară. Nu am moştenit-o pe mamaie. Mai am timp să mă fac actriţă sau vedeta tv. Merg la sala pe 2-3 ori pe săptămâna. Merg de multe ori cu bunica mea la cântări şi la spectacole, sunt şoferul ei. Mai ies cu prietenii în oraş”.

Beatrice a fost surprinsă, să o vadă pe Elena la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat în 2015  în jungla africană, și unde concurenții au făcut foamea și au dormit sub cerul liber: ”Mă uitam la televizor şi nu-mi venea să cred cum mânca ea şi bea toate acele chestii scârboase. Am zis că nu-i adevărat, pot să spun că eu în locul ei nu aş fi băut aşa ceva. Ea e modernă, eu nu mi-am făcut operaţii, momentan nu e nevoie. O iubesc mult de tot, are doar doi nepoţi, pe mine şi pe fratele meu”, ne-a mai povestit Beatrice.     

Mai multe