Ce noră sexy are Nicu Gheară! Cum arată în costum de baie

10 noiembrie 2017 14:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Încă se mai vorbeşte despre nunta fiului lui Nicu Gheară, eveniment care a avut loc în urmă cu o lună în Austria. În timp ce invitaţii tot povestesc impresii, mirii se relaxează într-o vacanţă exotică în Costa Rica, iar nora omului de afaceri se bucură de un peisaj de vis.

Nicu Gheară a fost socru mare luna trecută la nunta fiului său, Cristi. Afaceristul a scos bani frumoşi din buzunar pentru a le oferi mirilor o nuntă ca în poveşti şi se pare că şi o lună de miere de basm. Proaspăt însurăţeii se află într-o escapadă în Costa Rica, de unde Ana le trimite prietenilor imagini cu ea din parasidul exotic în care se află.

Dacă cele mai recente imagini, ne înfăţişau o tânără într-o rochie de mireasă diafană, ultimele poze o găsesc pe Ana într-o ipostază foarte sexy, în costum de baie, pe marginea pisicnei, înconjurată de vegetaţie luxuriantă.

Cristi şi Ana-Gabriela, care este fiica unui important om de afaceri din Constanţa, s-au căsătorit religios în Austria, la Kitzbuhel, naşii celor doi fiind Raluca şi Walter Zenga. Ei s-au cununat civil tot anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor, la Bucureşti.

Mai multe